Reglament

REGLAMENT CURSA DE NADAL 14/12/19

1 Totes les sortides seran en la plaça 11 de Setembre de Sant Vicenç de Castellet,

A partir de les 16:30 sortida de les minicurses.

A les 17:45 sortida dels 5k , i 5k amb cotxet.

Hi haurà berenar amb coca amb xocolata calenta per a tots els participants i obsequis exclusius en totes les curses..

2 El preu de la cursa de 5 kms. es de 6 eur. Les curses infantils son gratuites.

3 El mateix dia de la cursa,  en cas de quedar dorsals disponibles,  en la cursa de 5 kms  el preu sera de 10 eur. I les minicurses de 2 eur.

4 Es tancaran inscripcions un cop s´arribin a 250 corredors entre la cursa de 5 kms i les infantils. I el mateix dia de la prova no hi haura servei d´inscripcions

5 Tindreu  vestuaris, dutxes, W.C. guardaroba al pavello esportiu. així com de zona de parking al costat de la sortida.

6 Les curses son obertes a tothom que accepti i respecti aquest reglament

8 Les condicions metereologiques o suposaran en cap cas la suspensió de la prova. Tot i així la organització es reserva el dret de modificar el circuit en un cas excepcional.

9 El participant, en el moment de formalitzar la inscripció, manifesta trobarse fisicament apte per participar en l´esdeveniment.

10 En cas de conflicte i apelació, aquesta haura de ser sota diposit de 70 eur i la decisió de la organització sera inapelable.

11 Es obligat portar el dorsal al pit i visible.

12 El club contractarà una assegurança d´accidents per tots els corredors que penjarem el dia de la cursa, per si la voleu consultar, a la zona de entregar de dorsals

13 Drets d’Imatge. Durant el decurs de la competició es procedirà a la captació d’imatges, tant de participants com dels guanyadors. També és publicaran les dades del nom del participant, dorsal, temps i ordre d’arribada. En tots dos casos aquestes dades seran utilitzades pel Club Esquaix Atletic Castellet per a la difusió per qualsevol mitjà (web, revistes i/o mitjans de comunicació) d’aquesta activitat esportiva. Aquesta clàusula s’aplica sense excepcions a tota persona inscrita a la cursa.

14- D’acord amb el que s’estableix a l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dono el meu consentiment perquè aquestes dades siguin incloses en un fitxer propietat del Club Esquaix Atletic Castellet i siguin utilitzades exclusivament per a la inscripció i publicació de resultats.

15: El club esquaix atletic castellet no es fa responsable de qualsevol dany fisic. moral o psicologic que puguin tenir els participants abans, durant, i despres del esdeveniment.

16 PER LES CURSES INFANTILS: Serà indispensable l’assistència d’un pare, mare o tutor a l’hora de la recollida dels dorsals que es responsabilitzi de que el petit/a corredor/a no tingui cap impediment de salut per poder participar en la cursa així com omplir i signar un document dautorització de participació del menor.

17 Pel sol fet de participar, s´accepta aquest reglament.

—————————————

%d bloggers like this: