CURSA DE FESTA MAJOR PER RELLEUS 4X1000MTS. GÀCIES A TOTES I TOTS!!!!!

poster

Gràcies a tots i totes per venir a correr a Sant Vicenç!!!!

CLIKEU AQUÍ PER VEURE CLASSIFICACIONS. 

CLIKEU AQUÍ PER VEURE MEDIA ( afegirem més)

 

Ganes de correr ràpid? Demà 12 de Juliol  us  oferim un nou format de cursa adaptat a la situació ja que de moment no podrem organitzar el Vallhonesta xtrail ” corre sota la llum de la lluna”.

DEMÀ Diumenge 12 de Juliol – SANT VICENÇ DE CASTELLET –  a partir de les 9:00 del matí i desde la plaça 11 de Setembre

Es tracta de una cursa competitiva, urbana,  i gratuita per relleus en equips de 4 runners mixtes. 2 homes i 2 dones majors de 16 anys. Cada runner correra 1 km i pasara el relleu al seguent participant de l´equip. Competint simultaneament amb 3 equips més. I així fins a tres rondes = a 12 equips = 48 participants. Que sera l´aforament màxim.

CIRCUIT:

Screenshot_20200707_235222

Com funciona?

1: Els equips seran mixtes . Monteu el vostre equip mixte de 4 runners ( 2 homes i 2 dones majors de 16 anys ), i poseu li un nom.

2: Envieu al wsup 627430965 ( Carlos) o al  email crodriguezvalles@gmail.com el noms, cognoms, dates naixement, dnis, telefons, emails, nom del equip i ordre en el que decidiu sortir.

3: Se us assignara per sorteig l´hora de sortida en una de les 3 rondes ( 9:00h / 9:30h / o 10:00h) conjuntament amb els  equips que competireu.

4: I el dia 12 correu mooolt ràpid

5: No caldrà dorsal pero si voleu us podeu vestir amb samarreta del mateix color o identificativa del vostre equip o club

6: Al finalitzar les 3 rondes treurem les classificacions i farem entrega de copes.

7: Els 12 equips tindran copa  i tots els participants rebran una exclusiva gorra running blanca.

5565-01

8: Caldrà respectar les mesures de seguretat de la situació actual. Obligatori mascareta sempre que no es pugui garantir la distancia de seguretat i fins al moment de la vostre sortida. Un cop corregut el km. us la haureu de tornar a pasar segons les mesures de seguretat ( Recomanem que a l´hora de correr us la penjeu del braç o similar) Hi haurà gel hidroalcoholic en diferents punts de la plaça. 

9: A la arribada avituallament amb aigua individual i peça de fruita.