5 DE JULIOL!!! VALLHONESTA X-TRAIL!! CORRE O CAMINA SOTA LA LLUM DE LA LLUNA

Inscripcions obertes on line clikant aquí!!!!!

Atencio!!! Divendres 22 de Juny a les 19:00 farem el reconeixement del  recorregut oficial dels 10 k de Vallhonesta. Farem grup de runners amb llebre sub60 i grup caminants . A la arribada celebrarem una minirevetlla de Sant Joan C.E.A.C. amb coca xocolata i cava i podreu veure els obsequis oficials del dia de la prova

Esteu tots i totes convidats!!!!

I pel dia de la prova 5 de juliol: 

Tindreu 3 opcions:

1: Pel trail,  com cada any i totalment gratuit, mojito, entrepà, sindria, cervessa, piscina, …… bon rotllo…. Però abans 10 kms de trail run en estat pur sota la llum de la lluna.

2: Com a novetat, aquesta edició et pots endur la EXCLUSIVA SAMARRETA TECNICA VALLHONESTA FINISHER fins exhaurir existències a un preu  popular de 5 eur. NO ET QUEDIS SENSE ELLA !! SERÀ LA TEVA MERESCUDA RECOMPENSA !!

samarreta vall 050718

3: Un circuit  infantil urbà I GRATUIT per la zona de la zona esportiva abans del trail. A l´arribada tots els menuts rebran una medalla + obsequi + berenar, i es podran fer foto al photocall.

I aquesta edició tornarem a ser solidaris amb recollida de samarretes de curses que seran donades a la associació mossen Josep Rovira Tenes

L´Any passat mes de 500 participants van aconseguir el repte!! Pots correr o caminar. Et donem  2 hores per fer-ho!! T´atreveixes?

VALLHONESTA X-TRAIL. UN ENTRENAMENT AMB ELS SERVEIS D´UNA GRAN CURSA!!

 

Anuncis