9ª CURSA NOCTURNA DE NADAL I MINICURSES 20/12/2014

Hola amics. Després de Vallhonesta, ja tenim en marxa la cursa nocturna de nadal i minicurses infantils . I com es tradició cada any, ve acompanyada de una gran campanya solidaria de recollida d´aliments a traves de les botigues del poble aixi com el mateix dia de la cursa, on podreu donar els aliments en el local de entrega dels dorsals.

Ja us podeu inscriure a traves d´aquest link https://ceaccastellet.wordpress.com/atletisme/cursa-nocturna-de-nadal/ així com tambe podreu consultar qualsevol aspecte de la cursa: obsequis, circuit, horaris,  el llistat d´inscrits etc..

Que us oferim: 3 curses infantils (identiques a les de Vallhonesta). A les arribades, tots els menuts es podran fer una foto personalitzada amb el Pare noel així com gaudir de la presencia del MICKEY MOUSE i també d´un imflable gegant.

Cursa de adults de 5kms molt rapida i que passara pel centre comercial del poble. Obsequis per a tots els atletes tant menuts com adults. Grups de musica locals reagge i rock en diferents punts del circuit Berenar amb coca i xocolata calenta. Imflables pels mes menuts. Musica a tope i molt bon ambient festiu.

A la recollida del dorsal tots els atletes rebran un gorro parenoel i una llum led vermella de seguretat per correr per la nit.

Us atreviu a correr amb ells??

Anuncis